OVER ONS

Maasstad Airport Taxi is onderdeel van de multi-taxi onderneming Maasstad Taxi. Maasstad Taxi is een dochteronderneming van Talma Taxi. Ons taxi bedrijf is al jarenlang een begrip in Rotterdam en omstreken. Wij rijden met professionele, gecertificeerde taxi chauffeurs die uw reis met grote zorgvuldigheid behandelen. Ons werkgebied is voornamelijk omgeving Rotterdam, maar wij wijken graag voor u uit. Voor luchthaven vervoer beperken wij ons niet alleen binnen de Nederlandse grenzen, maar verzorgen wij ook taxi ritten voor luchthavens in België en Duitsland.

MISSIE & VISIE

Wij streven graag onze doelen na, en dat is het leveren van de beste klantenbeleving. Dat begint al op onze websites. Via onze gebruiksvriendelijke website kunt u gemakkelijk op uw computer of mobiel een taxi boeken en meteen afrekenen. U krijgt een bevestiging na boeking, zodat u zeker weet dat wij uw rit hebben binnengekregen. Onze chauffeurs staan met een glimlach voor u klaar, dag en nacht. Wij zijn er voor iedereen, zo hebben wij verschillende soorten vervoersmiddelen. Wij hebben bussen voor groepen en rolstoelvervoer, en luxe sedans om u van een prettige rit te voorzien.

ONZE BEOORDELINGEN

“Maasstad Taxi gebruikt voor Rotterdam naar Schiphol en terug. Heen en terug probleemloos en zonder stress.”

Lucas

“Vandaag opgehaald. Op tijd. Een hele leuk gesprek gehad met de chauffeur. Ga zo door. Voor de terugreis heb ik ze ook besteld.”

Valentina

“Hadden een taxi enkele dagen van tevoren online gereserveerd voor 2:30 ’s nachts om naar Schiphol te gaan. Kregen 10 minuten na het reserveren keurig de bevestiging. “

Marcello

“Keurige chauffeurs, nette schone mercedessen en vriendelijke prijzen. Wij maken er geregeld gebruik van.”

Ruud