Klik in het hoofdmenu op ‘boek een taxi’ en voer de gegevens van uw rit in. Na het plannen van uw reis kunt u meteen afrekenen en daarmee is uw rit succesvol geboekt. U krijgt een bevestiging na uw de betaling.

Allereerst wordt de afstand gemeten tussen het start- en eindpunt. Daarna kan de keuze worden gemaakt tussen de voertuigen en aan de hand van het gekozen voertuig wordt een tarief berekend.

Online boekingen hebben meer verwerkingstijd nodig dan telefonische boekingen. U kunt 24 uur van tevoren een rit online boeken. Als er binnen 24 uur een taxi nodig is, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen om een taxi te boeken.

Dat kan verschillen per vlucht. Wij raden u altijd aan om 2 uur van tevoren aanwezig op de luchthaven te zijn om in te checken.

In de vakantieperiode is het drukker en kunnen de paspoortcontroles langer duren. Daarom raden wij in de vakantieperiodes aan om 3 uur van te voren aanwezig te zijn.

Dat is zeker mogelijk. Vul in onze boekingspagina als ophaalpunt de luchthaven waar u landt. Als ophaaltijd vult u de tijd in dat u verwacht buiten de terminal te staan.